Mayhem Freedom On Top - Resultaten kwartfinales CrossFit Games Team 2021

939
Yurchik Ogurchik

De kwartfinales van het CrossFit Games Team zijn ten einde en de scores zijn binnen. Teams uit zes continenten streden op afstand in vijf verschillende trainingen (ook wel tests genoemd) die een enorme hoeveelheid volume inhielden en een zware last op hun schouders, romp, benen en hartslag legden. De viervoudig CrossFit Games-kampioen Team Crossfit Mayhem Freedom blitz het veld in Noord-Amerika voor de hoogste rang. Het team Invictus op de derde plaats van CrossFit Games 2019 stond op de tweede plaats. De top van het Europese klassement zag de drie beste teams binnen vijf punten van elkaar. Team Kolesnikov en Team Dubai bevonden zich op een punt van elkaar bovenaan het klassement van Azië. Team Eikestad Mighty Oaks was bijna perfect in de kwartfinales van Afrika.

Het doel van de kwartfinales voor elk team was om binnen de volgende punten te scoren om zich te kwalificeren voor de halve finales:

• Noord Amerika: De beste 80 teams (20 teams in elk van de vier halve finales).
  • Europa: De 40 beste teams (20 teams in elk van de twee halve finales)
  • Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Oceanië: De top 20 teams, respectievelijk.

Hieronder staan ​​de resultaten van de kwartfinales voor elk continent.

Opmerking: deze inzendingen worden zelf gerapporteerd en vervolgens geverifieerd door CrossFit HQ. Deze resultaten zijn onderhevig aan verandering.

[Related: On To The Semifinals - 2021 CrossFit Games kwartfinales resultaten]

Noord Amerika

Het zou geen verrassing moeten zijn om Mayhem Freedom onder leiding van viervoudig Fittest Man on Earth® Rich Froning te zien stijgen naar de top van het klassement in de kwartfinales. In de laatste vijf CrossFit Games waaraan teams hebben deelgenomen (er was geen teamcompetitie op de CrossFit Games 2020), won Mayhem Freedom vier keer (2015-16, 2018-19) en eindigde als tweede in 2017. Team Invictus met Titan Games, seizoen twee kampioen Dani Speegle, staat op de tweede plaats - 33 punten achter Mayhem Freedom.

20. Ongeslagen CrossFit - 160 punten

De 80 beste teams uit Noord-Amerika gaan door om deel te nemen aan een van de vier halve finales - Mid-Atlantic CrossFit Challenge, Granite Games, West Coast Classic, CrossFit Atlas Games.

Europa

Team CrossFit Zurriola Training Culture leidde het veld in Europa en eindigde in de top 10 van vier van de vijf trainingen, waaronder een overwinning in training vijf.

1. CrossFit Zurriola Trainingscultuur - 24 punten
  2. Van de haven - 29 punten (T-seconde)
  3. Team Butchers Lab T-Bone - 29 punten (T-seconde)
  20. Team Butchers Lab - 120 punten

De 40 beste teams gaan door naar de twee halve finales van Europa: CrossFit Lowland Throwdown in Apeldoorn, Nederland, en CrossFit German Throwdown in Berlijn, Duitsland. Beide zijn momenteel gepland als virtuele evenementen.

Azië

Team Dubai en Kolesnikov Team zaten binnen een punt van de hoogste rang. Beide teams eindigden in de top 10 van alle vijf trainingen en waren de enige teams die een van de trainingen wonnen. Team Dubai won trainingen twee en vijf. Het Kolesnikov-team won de andere drie.

20. Basis 3 - 90 punten

Deze teams zullen strijden in de CrossFit Asia Invitational, die momenteel is gepland als een virtueel evenement in week drie van de halve finales.

[Gerelateerd: wat er nodig is om een ​​CrossFit Games-atleet te coachen]

Afrika

De kwartfinales in Afrika waren een showcase voor team Eikestad Mighty Oaks, dat niet alleen de eerste plaats behaalde, maar ook vier tests won en tweede werd in een vijfde. De volgende drie teams - CrossFit Tijger Valley, Lions Bay CrossFit en Eikestad Golden Oaks - voltooiden allemaal elke test in de top 10.

20. Eerste macht - 90 punten

Deze teams zullen persoonlijk strijden tijdens het CrossFit Fittest In Capetown Semifinals-evenement dat momenteel gepland staat voor 4-6 juni 2021.

Zuid-Amerika

Een sterke prestatie van Fourmixx Brazilië, die nooit lager dan de vierde plaats eindigde in een van de vijf tests, plaatste hen bovenaan het klassement in Zuid-Amerika.

8. CFP9 - 58 punten (T-achtste)
  9. Q21 Hormiguero - 58 punten (T-achtste)
  10. Vittoria Morereps Classic - 70 punten
  11. Team Templo SA - 74 punten (T-11e)
  12. Ignorantes - 74 punten (T-11e)
  13. Team Celeiro - 78 punten
  14. Aldeota V Strong - 84 punten (T-14e)
  15. Team Treta Kids - 84 punten (T-14e)
  16. Team Samurai - 86 punten
  17. Vittoria Morereps New Blood - 92 punten
  18. Team Mancha Laranja - 94 punten
  19. MPNA-stroom - 96 punten
  20. Team Tyranno - 104 punten

Deze 20 teams zullen virtueel strijden in het CrossFit Championship in Brazilië, gepland voor 11-13 juni 2021.

Oceanië

Een geweldige prestatie van 64 Army Gold met drie testoverwinningen, een tweede test en een vierde plaats plaatsten ze op de eerste rang. Ze hebben vijf punten voorsprong op Reebok CrossFit Frankston en 10 punten op Urban. Beide teams zijn nooit gefaald in de top 10 van een test in de kwartfinales.

20. Greater West - 105 punten

Deze 20 teams zullen persoonlijk strijden tijdens de Torian Pro in Brisbane, Queensland, Australië, van 28-30 mei 2021.

[Gerelateerd: programmeren voor CrossFit-atleten die na een pauze terugkeren]

Halve finales vooruit

Oorspronkelijk zouden alle evenementen van de halve finale persoonlijke wedstrijden zijn. Vijf van hen zijn echter veranderd in virtuele evenementen vanwege complicaties veroorzaakt door COVID-19. De volgende evenementen zijn online verplaatst:

• CrossFit Lowland Throwdown - Apeldoorn, Nederland - Virtueel evenement
  • Braziliaans CrossFit-kampioenschap - São Paulo, Brazilië - Virtueel evenement
  • CrossFit Duits Throwdown - Berlijn, Duitsland - Virtueel evenement
  • CrossFit Atlas Games - Montreal, Quebec, Canada - Virtueel evenement
  • CrossFit Asia Invitational - Zuid-Korea - Virtueel evenement

38 teams kwalificeren zich voor de NOBULL CrossFit Games 2021: vijf teams van elk van de halve finales van Noord-Amerika en Europa, drie teams van de halve finale van Oceanië, twee teams van elk van de halve finales van Azië en Zuid-Amerika en één team van de halve finale van Afrika.

CrossFit HQ, op hun verschillende platforms, zal een "brede dekking" van de halve finale-evenementen organiseren. We zullen dit artikel bijwerken met meer details zodra deze beschikbaar zijn.

Uitgelichte afbeelding: @mayhemfreedom op Instagram

Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.