Patrick Vellner en Tennil Reed-Beuerlein domineren de CrossFit Games Obstacle Course

4059
Yurchik Ogurchik

De langverwachte individuele hindernisbaan van het Reebok CrossFit Games-evenement 2017 is vanaf vandaag afgelopen en de resultaten zijn gepost. Patrick Vellner claimt als eerste bij de mannen, terwijl Tennil Reed-Beuerlein als eerste bij de vrouwen pakt.

Vellner's eerste plaats stoot hem tegen de top tien van de mannen op nummer negen, en Reed-Beuerlein schoof op naar de derde plaats. De huidige leiders op de eerste plaats Mat Fraser en Tia-Clair Toomey eindigden respectievelijk op de 6e en 12e plaats.

Van de eerste tot de tweede was er een behoorlijke kloof tussen zowel de heren als de dames finishers (kleinste verschil in de top twee was vier seconden tussen Vellner en Steat Hoerner). Bekijk hieronder de top vijf finishers voor heren en dames met hun respectievelijke finaletijden.

Top vijf heren Top vijf voor dames
1. Patrick Vellner - 1:04.35 1. Tennil Reed-Beuerlein - 1:21.8
2. Streat Hoerner - 1:08.97 2. Anna Tobias - 1:30.6
3. Cody Anderson - 1:09.39 3. Bethany Branham - 1:35.0
4. Noah Ohlsen - 1:12.79 4. Annie Thorisdottir - 1:35.3
5. Jonne Koski - 1:29.76 5. Katrin Davidsdottir - 1:41.3

Als je de actie van eerder vandaag hebt gemist, moest elke atleet zich door twee heats kwalificeren voordat hij de laatste ronde bereikte. Elke atleet racete in een eerste heat en schoof vervolgens door als ze in de top twee eindigden, of een van de Wild Card tijdvakken.

De laatste vijf racers (laatste voorronde) allemaal verdiend als eerste tot en met vijfde, en hun plaatsing was een indicatie van de volgorde waarin ze klaar waren, ongeacht de tijd. Atleten die als 6-20 uit de top vijf eindigden, verdienden punten op basis van hun eindtijd in de halve finales (ronde twee). En voor de atleten die 20+ finishten, werd hun plaatsing bepaald door hun initiaal (eerste manche) tijd.

Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van het volledige Obstacle Course-evenement, bekijk dan de CrossFit Games Facebook-embed hieronder. Voor degenen die alleen geïnteresseerd zijn in het kijken naar de laatste voorronden, ga dan door naar 1:12 voor de mannen en 2:27 voor de vrouwen.

Feature afbeelding van @crossfitgames Instagram-pagina, afbeelding door @doooker

Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.