Sara Sigmundsdottir, Justin Medeiros en Team ROMWOD winnen CrossFit Filthy 150

4503
Quentin Jones

Tijdens het weekend haalde de CrossFit Filthy 150 zich in Ierland en markeerde de officiële start van het CrossFit Sanctionals ™ -seizoen 2020.

De Filthy 150-wedstrijd ging donderdag van start en liep tot en met zondag. Het evenement was van start tot finish gevuld met actie waarbij de individuele topsporters zeven evenementen in de loop van de competitie namen en de teams er acht aanpakken.

Met een heleboel atleten met een grote naam die strijden en de Open net ten einde loopt, was dit zeker een geweldige start van het CrossFit Sanctionals-seizoen 2020.

Dus wie kwam er als beste uit de bus?

Let op, het klassement is nog niet definitief voor de CrossFit Open 2020, dus de onderstaande resultaten kunnen onderhevig zijn aan verandering.

Elite vrouwen

1. Sara Sigmundsdottir - 840
  2. Kristin Holte - 812
  3. Emma Mcquaid - 700

Sigmundsdottir staat in vuur en vlam voor het CrossFit Games-seizoen 2020. Vanaf nu staat ze op de eerste plaats op het CrossFit Open-klassement en heeft ze een indrukwekkende prestatie neergezet op de Filthy 150. Holte, die derde staat op het Open leaderboard, zat het hele weekend dicht achter Sigmunsdottir, maar kwam net tekort tijdens de laatste twee evenementen en eindigde op de derde en vierde plaats achter Sigmundsdottir's twee tweede plaatsen.

De derde plaats Mcquaid presteerde consistent sterk in de loop van de competitie, maar kon de voorsprong van Holte met 112 punten niet goedmaken. Momenteel zit Mcquaid als nationaal kampioen van Ierland, dus dat betekent dat Andrea Solberg op de vierde plaats de uitnodiging voor de CrossFit Games zal verdienen.

Elite mannen

1. Justin Medeiros - 726
  2. Roman Khrennikov - 688
  3. Tim Paulson - 634

Medeiros, die op de 68ste plaats eindigde op het Open leaderboard, wist dat hij een fantastisch weekend nodig had om zijn ticket voor de CrossFit Games te verdienen. Ondanks een 16e plaats in het Trek Run-evenement, hield hij de wedstrijd uit en bracht hij als eerste naar huis om zijn Games-uitnodiging te verdienen.

Khrennikov, die 10e staat op het Open leaderboard, was het hele weekend constant sterk, maar was niet in staat om de voorsprong van Medeiro te pakken, ondanks het feit dat hij vijf keer op de eerste plaats eindigde.

Elite-teams

1. ROMWOD Meatsquad
  2. De Progrm
  3. Het atletenprogramma

Het was een spannende eerste Sanctionals-wedstrijd en we verwachten dat ze alleen maar levendiger zullen worden naarmate het seizoen vordert. De volgende sanctionering die zal plaatsvinden is de Pandaland CrossFit Challenge die plaatsvindt van 7 tot 8 december.

Wie heeft de CrossFit Filthy 150 Sanctonals-wedstrijd gewonnen??

Sara Sigmundsdottir behaalde de eerste plaats voor de elite vrouwen, Justin Medeiros won de elite heren divisie en ROMWOD Meatsquad won de team divisie.

Feature afbeelding van @ filthy150 Instagram-pagina.

Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.